Dakwerken Herzele

Op zoek naar een betrouwbaar dakwerker in Herzele en omgeving? Van hellende -en platte daken tot isolatie aanbrengen, wij zijn uw specialist voor elk dak!

Dakwerker Herzele

Op zoek naar een ervaren dakwerker in Herzele voor herstellingen of renovaties? GeelDak is dé expert voor het herstellen, renoveren of plaatsen van zowel hellende als platte daken in Herzele en omstreken. 

Wij bieden ook uitbreidingsopties, zoals extra ruimtecreatie, dakkapellen en dakramen voor meer daglicht.  Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte!

Uw expert voor elk dak in Herzele

Het hoeft geen groot project te zijn, ook voor kleinere werken aan uw dak kan u beroep doen op de professionele expertise van GeelDak in Herzele. Bekijk onze diensten en ontdek wat we voor uw dak kunnen betekenen.

Dakreparatie en onderhoud

Laat uw dakreparaties over aan de experts van GeelDak – kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd voor uw ultieme gemoedsrust.

Dakrenovatie en dakbedekking

Is het tijd om uw dak te renoveren in Herzele? Ontdek de expertise van Geeldak en wij zorgen voor een zorgeloze renovatie!

Dakisolatie

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de belangrijkste stap naar een lage energiefactuur.

Gevelbekleding

- Sidings en PVC sidings - Natuurleien en kunststofleien
- Vlakke aluminium platen

Asbest verwijderen

Wij zorgen ervoor dat elke asbestverwijderingstaak op een verantwoorde en professionele manier wordt uitgevoerd.

Dakgoten

Verbeter uw waterafvoer in Herzele dankzij een nieuwe dakgoot bij Geeldak! Wij plaatsen Hanggoten of bakgoten in zowel EPDM als zink.
Dakisolatie plat dak

Ervaren dakwerker - Geeldak

Voordelen van een dakwerker in Herzele

Heb je bouw-, renovatie- of koopplannen in Herzele? Wanneer het aankomt op dakwerkzaamheden, staan veel huiseigenaren voor een dilemma: zelf de ladder op of een professionele dakwerker inhuren? Hoewel de doe-het-zelf aanpak aanlokkelijk kan lijken, vooral financieel, zijn er talrijke redenen waarom het inschakelen van een dakwerker in Herzele een verstandigere keuze is:

Veiligheid

Dakwerk is gevaarlijk en vereist specifieke veiligheidsmaatregelen. Professionele dakwerkers zijn getraind in veilig werken op hoogtes en hebben de nodige veiligheidsuitrusting.

Expertise

Een professionele dakwerker heeft de kennis en ervaring om dakproblemen effectief aan te pakken en kunnen potentiële problemen vroegtijdig identificeren..

Tijdsbesparing

Het uitbesteden van dakwerkzaamheden bespaart tijd. Dakwerkers kunnen het werk vaak sneller afronden dan een doe-het-zelver, dankzij hun ervaring en efficiëntie.

De specialist in dakwerken in Herzele

Dakwerken Geeldak

Bij GeelDak kunt u terecht voor het herstellen, renoveren of plaatsen van een nieuw hellend of plat dak in Herzele en andere delen van Oost-Vlaanderen. We bieden ook mogelijkheden om uw dak uit te breiden, zoals het creëren van extra ruimte, plaatsen van dakkapellen en het installeren van dakramen voor meer natuurlijk licht.

Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. GeelDak is een familiebedrijf dat geleid wordt door zaakvoerder Geoffrey en zijn broers.

Familiebedrijf

GeelDak is een familiebedrijf dat geleid wordt door zaakvoerder Geoffrey en zijn broers.

Vakmanschap

Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Uw dak is ons vak

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van hellende daken.

Dakspecialist in Herzele

Onze realisaties

Zoek je een betrouwbare dakwerker in Herzele?

Geeldak is de #1 in Herzele!

Goed dakwerk is maatwerk. Om de kostprijs van grotere dakwerken te kunnen bepalen, bieden wij een gratis bezoek aan uw locatie aan. Op die manier krijgen wij een nauwkeurig beeld van de omvang van het project en de benodigde werkzaamheden. 

Bij ons profiteert u van een complete service, waarbij u altijd één vast aanspreekpunt heeft.

Gratis offerte gewenst?

Contactformulier
+32
Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de grootte en de omvang van het project, kan het plaatsen van een dak enkele uren tot enkele dagen in beslag nemen. Hanteer tussen de 1 a 2 dagen als leidraad per 25 vierkante meter.

Welke isolatiemethode je het best kiest is afhankelijk van de reeds aanwezig constructie en ruimte. Hoofdzakelijk wordt het plat dak langs de buitenzijde van de dakconstructie aangebracht zodat de constructiematerialen mee in de isolatieschil zitten. Onder isolatie van het plat dak komt eerst nog een dampscherm om te voorkomen dat condensatievocht in het isolatiemateriaal trekt. Bovenop de isolatie wordt een afdekking of waterwerende laag aangebracht van EPDM.

De meest populaire keuze voor dakbedekking op een plat dak is EPDM. EPDM is een duurzaam, onderhoudsvriendelijk materiaal dat lang meegaat en veel voordelen biedt. Dankzij de sterke eigenschappen van EPDM is het een uitstekende keuze voor platte daken.

Er zijn veel voordelen aan een plat dak. De kosten zijn van een plat dak meestal lager dan bij een schuin dak vanwege de eenvoudigere constructie. Daarnaast biedt het vaak meer woonruimte omdat de muren hoger zijn.

Als u alleen de dakbedekking vervangt, is er doorgaans geen vergunning nodig. Wijzigt u ook de grootte of structuur van het dak , is wel een vergunning nodig.
 
Soms is er een meldingsplicht, bijvoorbeeld wanneer de werken de stabiliteit van de woning beïnvloeden maar hiervoor verwijst GeelDak je graag naar een van onze architecten waar we vaak mee samenwerken.

Een daklekkage is een urgente situatie die onmiddellijke aandacht vereist. Het is van essentieel belang om een daklekkage op te sporen en op te lossen om verdere schade aan je woning te voorkomen. Een lekkend dak kan leiden tot structurele problemen, zoals houtrot, beschadigde isolatie en zelfs instortingsgevaar.

Wij zijn actief in

Herzele – Lede – Lierde – Sint-Lievens-HoutemZottegem