Projecten

Met onze expertise op het gebied van dakbedekking kunnen wij zorgen voor een duurzame en hoogwaardige oplossing die perfect past bij uw woning. Of u nu kiest voor een traditioneel pannendak of een moderne EPDM-dakbedekking, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk op tijd en binnen uw budget te voltooien.

Een duurzaam dak dankzij onze brede waaier aan diensten

Of u nu een totaal dakrenovatie nodig heeft, reparaties aan uw huidige dak wilt laten uitvoeren, of gewoon periodiek onderhoud wilt laten doen, wij staan voor u klaar.

Ons team van ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking, waaronder pannendaken, bitumineuze daken, EPDM-daken en meer. We werken met hoogwaardige materialen en maken gebruik van geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw dak duurzaam en waterdicht is.

Naast het installeren en repareren van daken, bieden we ook diensten aan zoals het reinigen van dakgoten, het plaatsen van dakisolatie en het verwijderen van mos en algen. We streven ernaar om al uw dakbehoeften te vervullen en streven naar uitstekende klantenservice en tevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken. We staan klaar om u te helpen met al uw dakwerken.

"Met onze uitgebreide ervaring en expertise bent u gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit en service. Wij zijn trots op ons VCA-certificaat, wat een bevestiging is van onze professionele werkwijze en betrouwbaarheid. Bovendien ontvangt u bij ons een officieel bewijs dat u kunt gebruiken voor uw verzekering. Op deze manier bieden wij u gemoedsrust en zekerheid bij het kiezen van onze diensten."
GEOFFREY POELMAN
Zaakvoerder Geeldak

Project Schoonaarde

Totale dakrenovatie - Hellend dak, plaatsen veluxen en dakkapel, aanbrengen isolatie

Plaatsen onderdak met stof en pannenlatten. Uittimmeren dakkappel uitgewerkt met thermo ayous. Plaatsen stormplank thermo ayous Plaatsen zinken hanggoot. Plaatsen koramic 44 natuurrood. Uittimmeren van dakterras. 

Platform in epdm. Binnenzijde dakterras in thermo ayous , uitwerken van ramen Plaatsen velux met binnen verduistering en rolluik op zonne energie voor de warmte. Isoleren met glaswol, plaatsen dampscherm Isoleren van zijgevel met pir 12 cm afgewerkt met leien 40×27.

Project Erpe-Mere

totale dakrenovatie - Hellend dak en dakkapellen

Uittimmeren van 2 dakkapellen, bekleed met Trespa RAL 9005. Het platform is afgewerkt met EPDM Mastersystems en dakranden van dezelfde RAL-kleur. Bakgoten worden uitgewerkt met Trespa RAL 9005. Koramic Vario 18 wordt geïnstalleerd.

Project Laarne

Nieuwbouw - Hellend en plat dak in EPDM

Plaats EPDM in bakgoten die zijn afgewerkt met een dakrand in RAL 9005. Bekleed de voorkant van de bakgoot met Trespa in RAL 9005. Werk de zijkanten van de buur af met Koraflex. Voor de zijkant van de schuine gevel, plaats een ingewerkte antrazinken goot. 

Gebruik Tradiva antraciet dakpannen. Installeer een geventileerde ondernok en nok. Plaats een dampscherm en isolatie. Verlijm de EPDM en plaats de dakranden in RAL 9005.

 

Project Erembodegem

Carport - plat dak garage

Project Papegem

Totale dakrenovatie, schuin dak en dakkapellen

Verwijderen asbest. Uittimmeren van 2 dakkappelen , uitbekleed met trespa ral 9005. Platform uitgewerkt met epdm mastersystems.afgewerkt met dakranden met zelfde ral kleur
.Plaatsen onderdak met stof en pannenlatten. Uitweven van pannen met vervanglood zelfde kleur van pannen. Plaatsen koramic 44 antraciet. Plaatsen trespa ral 9005 spondeplank met antrazinken goot

Project Gijzegem

Totale dakrenovatie, schuin dak en dakkapellen

Verwijderen dakpannen. Uittimmeren van 2 dakkapellen , uitbekleed met grijze trespa. Platform uitgewerkt met epdm mastersystems.afgewerkt met aluminum dakranden. Plaatsen onderdak met stof en pannenlatten. Uitweven van pannen met vervanglood zelfde kleur van pannen. Plaatsen koramic 44 antraciet. Uitwerken bakgoten met grijze trespa

Project Erembodegem

Vernieuwen plat dak - garage

Afbraak van bestaande roofing, vezelplaten en dekstenen. Plaatsen van nieuwe OSB en uitwerken van de opkanten in OSB. Installeren van EPDM, dakranden en afwerking aan de buren.

Project Lede

Totale dakrenovatie, schuin dak met kunstofleien

Afbraak asbest leien volgens eenvoudige handelingen. Uittimmeren van oversteken en plaatsen van trespa ral 9005. Plaatsen van dampscherm en isolatie langs buitenzijde. Plaatsen van aluthermo roofreflex onderdak wat zorgt voor extra isolerende waarde. Plaatsen van hanggoot kielgoot en verdoken goot in antrazink. Plaatsen van cederal leien 60×32 kleur zwart c5. Plaatsen van nokken met lood. Uitwerken van haken voor zonnepannelen. Plaatsen van ventilatie en verluchtingen
Bij GeelDak kan je terecht voor al jouw dakwerken.

MAAK NU JOUW AFSPRAAK