Meer dan 15 jaar ervaring in daken

Uw vaste waarde in Zottegem

Van hellende -en platte daken tot isolatie aanbrengen, wij zijn uw specialist voor elk dak!

Specialist in het aanleggen en renoveren van hellende daken.

Bij GeelDak kunt u terecht voor het herstellen, renoveren of plaatsen van een nieuw hellend of plat dak in Zottegem en andere delen van Oost-Vlaanderen. We bieden ook mogelijkheden om uw dak uit te breiden, zoals het creëren van extra ruimte, plaatsen van dakkapellen en het installeren van dakramen voor meer natuurlijk licht.

uw aanspreekpunt voor daken in Zottegem en omgeving

Betrouwbaar

Transparante prijzen, duidelijke diensten. Bij ons sta je niet voor verrassingen.

Snelle service

Timings worden altijd gerespecteerd. We streven er echter naar om u tijdig op de hoogte te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ervaren dakwerkers

15+ jaar ervaring in dakwerken! GeelDak: staat voor kwaliteit & vakmanschap in familiehanden.

Persoonlijke aanpak

Ons professionele team staat altijd klaar om uitgebreid de tijd te nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Specialist in het aanleggen en renoveren van hellende daken.

Bij GeelDak kunt u terecht voor het herstellen, renoveren of plaatsen van een nieuw hellend of plat dak in Herzele en andere delen van Oost-Vlaanderen. We bieden ook mogelijkheden om uw dak uit te breiden, zoals het creëren van extra ruimte, plaatsen van dakkapellen en het installeren van dakramen voor meer natuurlijk licht.

uw aanspreekpunt voor daken in Herzele en omgeving

Betrouwbaar

Transparante prijzen, duidelijke diensten. Bij ons sta je niet voor verrassingen.

Snelle service

Timings worden altijd gerespecteerd. We streven er echter naar om u tijdig op de hoogte te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ervaren dakwerkers

15+ jaar ervaring in dakwerken! GeelDak: staat voor kwaliteit & vakmanschap in familiehanden.

Persoonlijke aanpak

Ons professionele team staat altijd klaar om uitgebreid de tijd te nemen om al uw vragen te beantwoorden.

DAKRENOVATIES OF NIEUWBOUWPROJECTEN TE ZOTTEGEM?

Of het nu gaat om dakwerken voor nieuwbouwprojecten, dakrenovatie, algemene renovatie, commerciële gebouwen of historische panden in de stad Zottegem, wij kunnen elke klus aan. Samen met u kijken we naar uw wensen en krijgt u van ons advies op maat, zonder kosten.

Bij oude panden kunnen we verschillende dakrenovaties uitvoeren. We bieden de optie om een volledig nieuw dak te plaatsen, maar het is ook mogelijk om alleen de dakbedekking te vervangen. Wij werken uiteraard met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat. Deze aanpassing zal de waarde van uw woning verhogen, wat in de toekomst een aanzienlijke meerwaarde kan opleveren als u besluit te verhuizen.

Zottegem is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. Gelegen in het hart van Vlaanderen, is deze charmante stad een paradijs voor liefhebbers van cultuur, architectuur en natuur.

De geschiedenis van Zottegem gaat terug tot de middeleeuwen, en deze erfenis is nog steeds voelbaar in de stad. Het imposante kasteel van Zottegem, dat dateert uit de 14e eeuw, is een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Het kasteel biedt een fascinerende inkijk in het leven van de adel en is omgeven door prachtige tuinen.

Voor onze dakwerken aan platte daken of uw hellend dak zijn wij actief in volledige regio Zottegem & omstreken zoals Herzele, Sint-Levens-Houtem en Lede.

Onze diensten

Het hoeft geen groot project te zijn, ook voor kleinere werken aan uw dak kan u beroep doen op de professionele expertise van GeelDak. Bekijk onze diensten en ontdek wat we voor uw dak kunnen betekenen.

Platte daken

Een plat dak biedt de perfecte mogelijkheid om meer natuurlijk licht in uw huis te laten binnenstromen.

Hellende daken

Hellende of schuine daken bieden veel mogelijkheden.


Isolatiewerken

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de belangrijkste stap naar een lage energiefactuur.

Gevelbekleding

- Sidings en PVC sidings - Natuurleien en kunststofleien
- Vlakke aluminium platen

Asbest verwijderen

Wij zorgen ervoor dat elke asbestverwijderingstaak op een verantwoorde en professionele manier wordt uitgevoerd.

Dakgoten

Hanggoten of bakgoten uitwerken in EPDM of zink.


Waarom klanten steeds voor ons kiezen

Onze beloftes

TRANSPARANTE OFFERTE

Bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijke en transparante prijzen voor al onze producten en diensten. Wij geloven in het belang van openheid en duidelijkheid, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat onze prijzen eerlijk en transparant zijn, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Duidelijke communicatie is essentieel voor het effectief overbrengen van boodschappen en het bevorderen van begrip tussen mensen. Het gaat niet alleen om het zenden van informatie, maar ook om het ontvangen en interpreteren ervan.

TIMINGS WORDEN GERESPECTEERD

Timings worden altijd gerespecteerd. Echter, als gevolg van onvoorziene omstandigheden kunnen deze soms veranderen. We streven er echter naar om u tijdig op de hoogte te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

WE WERKEN ENKEL MET VAKMANNEN

Het hoeft geen groot project te zijn, ook voor kleinere werken aan uw dak kan u beroep doen op de professionele expertise van GeelDak.

Uw dak, ons vak!

Onze projecten

Wat onze klanten vinden

Testimonials

Dakwerker in Herzele

Knnie Von Österreich

Onze Dakwerken zijn zeer goed uitgevoerd, ook werkte men goed door. Prijs kwaliteit een echte aanrader… de afvoerpijpen gaat men ook na de gevelwerken komen na plaatsen.

Dakwerker gezocht

Marine Monfret

Door de snelheid en de correcte prijsofferte van de werken deed ik beroep op GeelDak voor het plaatsen van een nieuw dakraam. Ik was zeer verbaasd dat dit de volgende dag al werd uitgevoerd. Zeer tevreden van de snelle service! Een echte aanrader!

Dak snel laten herstellen

David Janssens

Heel tevreden over het geleverde werk/service! Het resultaat mag gezien worden!

Zoek je een betrouwbare dakwerker voor jouw dakwerken in Zottegem?

Dakwerken voor particulieren en bedrijven

Elk dak is uniek. Daarom beschikken we over gespecialiseerde dakwerkers voor elk type dak in Zottegem, of het nu gaat om een hellend dak of een plat dak. Onze vakmensen hebben de expertise om uw dak op de juiste manier te behandelen en te verzorgen.

Gratis offerte gewenst?

Contactformulier
+32