Dakwerken Zwalm

Heb je een dakwerker nodig in Zwalm? Van hellende tot platte daken en grondige isolatieprojecten, staat Geeldak garant voor vakmanschap en betrouwbare service. Ontdek onze expertise en laat je dak onze zorg zijn!

Dakwerken Zwalm

Dakwerker Zwalm

Nood aan een dakexpert in Zwalm voor reparatie, vernieuwing of een compleet nieuw dak? Met GeelDak kies je voor een partner die kwaliteit en precisie hoog in het vaandel draagt, ondersteund door topmaterialen voor een langdurig tevreden gevoel.

Klaar voor een upgrade? Onze dakuitbreidingsopties, inclusief dakramen en dakkapellen, zorgen niet alleen voor meer ruimte maar verrijken je woning met daglicht. Contacteer ons vandaag nog en krijg vrijblijvend en persoonlijk advies op maat van uw project!

Soorten dakwerken in Zwalm

Het hoeft geen groot project te zijn, ook voor kleinere werken aan uw dak kan u beroep doen op de professionele expertise van GeelDak in Zwalm.  Bekijk onze diensten en ontdek hoe we ook jouw dak perfect in orde kunnen brengen.

Dakreparatie en onderhoud

Laat uw dakreparaties over aan de experts van GeelDak – kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd voor uw ultieme gemoedsrust.

Dakrenovatie en dakbedekking

Is het tijd om uw dak te renoveren? Ontdek de expertise van Geeldak en wij zorgen voor een zorgeloze renovatie!

Dakisolatie

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de belangrijkste stap naar een lage energiefactuur.

Gevelbekleding

- Sidings en PVC sidings - Natuurleien en kunststofleien
- Vlakke aluminium platen

Asbest verwijderen

Wij zorgen ervoor dat elke asbestverwijderingstaak op een verantwoorde en professionele manier wordt uitgevoerd.

Dakgoten

Verbeter uw waterafvoer in dankzij een nieuwe dakgoot bij Geeldak! Wij plaatsen Hanggoten of bakgoten in zowel EPDM als zink.

Dringend een dakwerker nodig in Zwalm?

Heb je te maken met stormschade of een lekkage aan je dak? Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Welke dakbedekking voor uw dak in Zwalm?

De keuze voor dakbekleding bij hellende daken hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Er zijn verschillende materialen en opties beschikbaar om uw hellend of plat dak mee te bedekken.

Keramische dakpannen

Keramische dakpannen

Keramische dakpannen zijn over het algemeen duurder dan nieuwe betonnen dakpannen. Ze worden echter vaak als mooier en sierlijker beschouwd. Daarnaast zijn ze gladder, waardoor er minder vuil of mos aan het oppervlak blijft kleven. Het gladde oppervlak zorgt er ook voor dat de randen van keramische dakpannen fraaier zijn dan die van betonnen dakpannen.

Leien dakbedekking

Leien dakbedekking

Het leggen van leien op een schuin dak vereist meer expertise van de installateur dan het leggen van dakpannen. Het grote voordeel van leien is dat ze veel verschillende dakvormen mogelijk maken en perfect geïntegreerd kunnen worden in de gevel. Het plaatsen van een leien dak is echter veel arbeidsintensiever dan het leggen van dakpannen, wat kan resulteren in aanzienlijk hogere kosten, vooral bij het gebruik van natuurleien.

Schilddak hellend dak

Betonnen dakpannen

Omdat betonnen sneldekpannen niet gebakken maar gedroogd worden, krimpen of vervormen ze niet tijdens het droogproces. Betonpannen zijn dus uiterst maatvast en kunnen perfect sluitend gelegd worden.

Dakisolatie plat dak

Ervaren dakwerker - Geeldak

Voordelen van een dakwerker in Zwalm

Heb je bouw-, renovatie- of koopplannen? Wanneer het aankomt op dakwerkzaamheden, staan veel huiseigenaren voor een dilemma: zelf de ladder op of een professionele dakwerker inhuren? Hoewel de doe-het-zelf aanpak aanlokkelijk kan lijken, vooral financieel, zijn er talrijke redenen waarom het inschakelen van een dakwerker in Zwalm een verstandigere keuze is:

Veiligheid

Werken op een dak is niet zonder gevaar en vereist speciale voorzorgsmaatregelen. Professionele dakwerkers zijn getraind in veilig werken op hoogtes en hebben de nodige veiligheidsuitrusting.

Expertise

Een professionele dakwerker heeft de kennis en ervaring om dakproblemen effectief aan te pakken en kunnen potentiële problemen vroegtijdig identificeren..

Tijdsbesparing

Het uitbesteden van dakwerkzaamheden bespaart tijd. Dakwerkers kunnen het werk vaak sneller afronden dan een doe-het-zelver, dankzij hun ervaring en efficiëntie.

De specialist in dakwerken in Zwalm

Dakwerken Geeldak

Bij GeelDak kunt u terecht voor het herstellen, renoveren of plaatsen van een nieuw hellend of plat dak. We bieden ook mogelijkheden om uw dak uit te breiden, zoals het creëren van extra ruimte, plaatsen van dakkapellen en het installeren van dakramen voor meer natuurlijk licht.

Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. GeelDak is een familiebedrijf dat geleid wordt door zaakvoerder Geoffrey en zijn broers.

Familiebedrijf

GeelDak is een familiebedrijf dat geleid wordt door zaakvoerder Geoffrey en zijn broers.

Vakmanschap

Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Uw dak is ons vak

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van hellende daken.

Dakspecialist in Zwalm

Onze realisaties

Zoek je een betrouwbare dakwerker?

Geeldak is de #1 in Zwalm!

Goed dakwerk is maatwerk. Om de kostprijs van grotere dakwerken te kunnen bepalen, bieden wij een gratis bezoek aan uw locatie aan. Op die manier krijgen wij een nauwkeurig beeld van de omvang van het project en de benodigde werkzaamheden. 

Bij ons profiteert u van een complete service, waarbij u altijd één vast aanspreekpunt heeft.

Gratis offerte gewenst?

Contactformulier
+32

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de grootte en de omvang van het project, kan het plaatsen van een dak enkele uren tot enkele dagen in beslag nemen. Hanteer tussen de 1 a 2 dagen als leidraad per 25 vierkante meter.

Welke isolatiemethode je het best kiest is afhankelijk van de reeds aanwezig constructie en ruimte. Hoofdzakelijk wordt het plat dak langs de buitenzijde van de dakconstructie aangebracht zodat de constructiematerialen mee in de isolatieschil zitten. Onder isolatie van het plat dak komt eerst nog een dampscherm om te voorkomen dat condensatievocht in het isolatiemateriaal trekt. Bovenop de isolatie wordt een afdekking of waterwerende laag aangebracht van EPDM.

De meest populaire keuze voor dakbedekking op een plat dak is EPDM. EPDM is een duurzaam, onderhoudsvriendelijk materiaal dat lang meegaat en veel voordelen biedt. Dankzij de sterke eigenschappen van EPDM is het een uitstekende keuze voor platte daken.

Er zijn veel voordelen aan een plat dak. De kosten zijn van een plat dak meestal lager dan bij een schuin dak vanwege de eenvoudigere constructie. Daarnaast biedt het vaak meer woonruimte omdat de muren hoger zijn.

Als u alleen de dakbedekking vervangt, is er doorgaans geen vergunning nodig. Wijzigt u ook de grootte of structuur van het dak , is wel een vergunning nodig.
 
Soms is er een meldingsplicht, bijvoorbeeld wanneer de werken de stabiliteit van de woning beïnvloeden maar hiervoor verwijst GeelDak je graag naar een van onze architecten waar we vaak mee samenwerken.

Een daklekkage is een urgente situatie die onmiddellijke aandacht vereist. Het is van essentieel belang om een daklekkage op te sporen en op te lossen om verdere schade aan je woning te voorkomen. Een lekkend dak kan leiden tot structurele problemen, zoals houtrot, beschadigde isolatie en zelfs instortingsgevaar.