Over ons

Over ons

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van hellende daken.

Bij GeelDak kunt u terecht voor het herstellen, renoveren of plaatsen van een nieuw hellend of plat dak in Herzele en andere delen van Oost-Vlaanderen. We bieden ook mogelijkheden om uw dak uit te breiden, zoals het creëren van extra ruimte, plaatsen van dakkapellen en het installeren van dakramen voor meer natuurlijk licht.

Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. GeelDak is een familiebedrijf dat geleid wordt door zaakvoerder Geoffrey en zijn broers.

Familiebedrijf

GeelDak is een familiebedrijf dat geleid wordt door zaakvoerder Geoffrey en zijn broers.

Vakmanschap

Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Uw dak is ons vak

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van hellende daken.

4

Vakmensen

+56

Succesvolle projecten

+15

jaar ervaring

Ons team

Bent u op zoek naar de ideale dakdekker om voor het dak van uw gebouw te zorgen?

“Giovanni is het kloppend hart van GeelDak. Hij heeft 12 jaar ervaring opgedaan als dakdekker voordat hij zijn eigen bedrijf begon. Sinds juni 2023 besloot hij samen met zijn broers Geoffrey en Lennert GeelDak op te richten. Geoffrey richt zich voornamelijk op de administratieve kant van de zaken. Lennert maakt het plaatje compleet en is momenteel nog actief in duaal leren. Vanaf juni 2024 zal hij met veel enthousiasme het bedrijf komen versterken om zowel kleine als grote dakwerkzaamheden uit te voeren. Wij hechten veel belang aan transparante communicatie en gebruiken altijd kwaliteitsmaterialen voor een vlekkeloze samenwerking. Dakwerkzaamheden gepland? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.”

Geoffrey

Zaakvoerder

Giovanni

Ploegbaas

Lennert

Duaal Leren

Kristof

Dakwerker

Renovatiewerken?

Dakbedekker

Is je dak aan renovatie toe? Dien je je enkele pannen van je dak te vervangen, een nieuwe dakbedekking te plaatsen of simpelweg herstellingen te doen aan de dakgoot.

Gratis offerte gewenst?

Contactformulier
+32