Dakreparaties

Dakschade

Dakschade? Laat je dak snel herstellen!

Ontdekt u schade aan uw dak? Wacht niet langer en laat het direct inspecteren. Het is van groot belang om bij de eerste tekenen van dakproblemen, zoals lekkages of slijtage, om grotere schade te voorkomen. 

Als de schade alleen cosmetisch is (losse of gebroken dakbedekking), kan het worden genegeerd. Als u water ziet binnenkomen via het dak, dan moet dit probleem snel worden verholpen. Een dak moet vocht buiten houden en als er een lek is, kan de hele structuur van het dak beschadigd raken.

Dakwerker nodig voor een dakherstelling?

Staat u voor een uitdaging met uw dak en zoekt u een betrouwbare dakwerker? Bij Geeldak zijn we uw partner voor elke vorm van dakherstelling, groot of klein. Ons team van ervaren dakwerkers combineert vakmanschap met de nieuwste technieken om uw dak weer in optimale staat te brengen. Vertrouw op ons voor snelle, effectieve oplossingen en een service die net zo duurzaam is als ons vakwerk.

Geeldak voor alle dakherstellingen

Soorten dakherstellingen

Van kleine lekkages tot complete dakrenovaties, ons team van ervaren specialisten staat klaar om elk type dakprobleem vakkundig aan te pakken. Ontdek hieronder de verschillende soorten dakherstellingen die we bieden en hoe wij uw dak weer in perfecte staat brengen.

dakreparatie bedrijf

Stormschade

Als uw dak lekt of beschadigd is, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Daken zijn onmisbaar voor huizen en bewoners, dus het is belangrijk om ze regelmatig te onderhouden en te repareren indien nodig. Als u de reparaties snel laat uitvoeren, kan dit lekkages in uw huis voorkomen en u op de lange termijn geld besparen.

Dakschade herstellen

Een goed functionerende dakgoot is cruciaal voor de bescherming van uw huis tegen wateroverlast. Bij Geeldak specialiseren wij ons in het vervangen van dakgoten, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en efficiëntie garanderen.

Dakherstelling laten uitvoeren.

Vervangen van dakpannen

Beschadigde of verouderde dakpannen kunnen leiden tot serieuze problemen. Bij Geeldak specialiseren wij ons in het zorgvuldig vervangen van dakpannen, waarbij we enkel gebruik maken van topkwaliteit materialen voor een langdurige bescherming. 

 

Reparatie plat dak

Een plat dak heeft specifieke uitdagingen en vereist een deskundige aanpak voor herstellingen. Bij Geeldak zijn we gespecialiseerd in het effectief oplossen van alle soorten problemen bij platte daken, van lekkages tot slijtage. 

 

Vervangen nokvorsten

Vervangen nokvorsten

Nokvorsten vormen een cruciaal onderdeel van uw dak, essentieel voor de bescherming tegen waterinfiltratie en weersinvloeden. 

Heb je nog geen onderdak en zijn er enkele dakpannen weggewaaid? Of heb je een lekkage doordat jouw dak in slechte staat verkeert? Of zorgt jouw dakgoot ervoor dat er watersijpeling optreedt? GeelDak maakt graag tijd vrij om jouw probleem snel op te lossen!
GIOVANNI POELMAN
Ploegbaas Geeldak

Snel uw dak herstellen?

Dakreparaties voor zowel platte en hellende daken

Naast dakreparaties bieden wij ook dakonderhoud aan. Het is belangrijk om uw dak regelmatig te laten controleren om problemen te voorkomen. Wij kunnen uw dak inspecteren en indien nodig opknappen, zodat uw dak weer in optimale staat verkeert.

Plat dak herstellen.

Dakherstelling plat dak

Als u last heeft van schade aan uw particuliere of industriële EPDM dak, een barst in uw dakkoepel of blazen in uw EPDM, dan bent u bij GeelDak aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen, controleren en opknappen van platte daken. Bij GeelDak pakken wij het probleem grondig aan en voorzien wij u van een snelle, betrouwbare en kwalitatieve oplossing.

Schuin dak herstellen

Dakherstelling schuin dak

Wij begrijpen dat een beschadigd dak voor veel stress kan zorgen, daarom zijn wij snel bij u ter plaatse om het probleem te verhelpen. Onze vakmensen hebben jaren ervaring en werken met de beste materialen, zodat u verzekerd bent van een duurzame oplossing.

Kostprijs dakreparatie

Wat kost het herstellen van een dak?

De kosten voor het herstellen van een dak variëren sterk en hangen af van de omvang van de schade, het type dakbedekking en de arbeidskosten. Hieronder vind je een aantal richtprijzen:

Vervangen nokvorsten
Tussen de 50 a 100 euro per strekkende meter.

Vervangen dakgoten
Tussen de 65 euro en 100 euro per strekkende meter.

Vervangen van dakpannen op een hellend of schuin dak
Tussen de 150 euro en 350 euro per vierkante meter.

Vervangen van zwakke delen op een plat dak​
Tussen de 250 euro en 300 euro per vierkante meter.

Vakmanschap voor elke klus

Waterschade ten gevolge van storm?

Heb je nog geen onderdak en zijn er enkele dakpannen weggewaaid? Of heb je een lekkage doordat jouw dak in slechte staat verkeert? Of zorgt jouw dakgoot ervoor dat er watersijpeling optreedt? GeelDak maakt graag tijd vrij om jouw probleem snel op te lossen!

Gratis offerte gewenst?

Contactformulier
+32
Dak laten herstellen

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Stormschade aan je huis, tuin en schuur, zoals dakpannen, schutting, beplanting, zonnepanelen en ramen, is gedekt op je woonhuisverzekering. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsagent.

Schade aan uw huis als gevolg van daklekkage, zoals vochtplekken op de muur of een opbollende vloer, wordt in de meeste gevallen gedekt door uw opstalverzekering. Als de lekkage van uw dak echter schade heeft veroorzaakt aan uw inboedel, zoals uw zomerkleding die op zolder is opgeslagen, valt deze schade onder uw inboedelverzekering.

Meld stormschade zo snel mogelijk bij je verzekeraar. Meestal heeft uw verzekeringsagent een telefoonnummer die je kan contacteren bij dringende gevallen zoals stormschade.

Vorm het nummer 1722 tijdens storm of wateroverlast voor niet-dringende interventies van de brandweer. Bel het nummer 112 voor dringende interventies van de brandweer. Eenmaal de situatie gestabiliseerd is, kan je een beroep doen op GeelDak voor het herstellen van je stormschade. Wij stellen veiligheid altijd voorop. Jouw herstelling zal pas plaatsvinden nadat de storm is gaan liggen.

Indien er sprake is van instortingsgevaar, neem dan onmiddellijk contact op met het noodnummer 112, tenzij het nummer 1722 geactiveerd is. Als er geen gevaar is voor het vallende projectiel, is het niet nodig om de brandweer te belasten met jouw oproep. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen.

De kostprijs is afhankelijk van de omvang van de herstelling. Neem telefonisch contact op met GeelDak voor een vrijblijvende offerte. Bij stormschade kunnen we aan de hand van foto’s en afmetingen een eerste indicatie geven van de kostprijs.

Dakherstelling

Dit is vaak de beste keuze als de schade aan het dak beperkt is. Bijvoorbeeld, als er slechts enkele dakpannen gebroken of verschoven zijn of als er een kleine lekkage is.

Dakrenovatie

Als de schade uitgebreid is  of als het dak verouderd is en regelmatig problemen geeft, kan een volledige dakrenovatie een betere optie zijn. Dit is ook het geval als je het dak wilt verbeteren voor betere isolatie, duurzaamheid of esthetiek.